Rohkea edelläkävijä

Yrityksemme

Prevett Oy on Vetcare-konserniin kuuluva, eläinten hoitoon ja lääkintään erikoistunut tukkukauppa. Toimimme itsenäisenä yrityksenä palvellen luottamuksella koko eläinlääkinnän alaa. Haluamme olla alaa yhdistävä voima eläinten parhaaksi.

Tuotevalikoimamme on alan kattavin ja muodostuu eläinlääkinnässä käytettävistä lääkkeistä, tarvikkeista sekä täydennysrehuista. Tuomme maahan myös asiakkaidemme tarvitsemia erityislupavalmisteita. Kehitämme tuotevalikoimaamme aktiivisesti yhdessä maailmanlaajuisen toimittajaverkostomme kanssa, mutta suhtaudumme uteliaasti myös uusiin yhteistyökumppaneihin. Olemme vuosittain mukana erilaisissa eläinlääkinnän tapahtumissa, sekä tuemme Suomessa tehtävää eläinlääketieteellistä tutkimusta.

Logistiikkamme kattaa koko Suomen ja toimituksia lähtee varastoltamme vuoden jokaisena arkipäivänä. Kehitämme jatkuvasti tilaus- ja toimitusprosessiamme, sillä haluamme olla rohkeita edelläkävijöitä toimitusten osalta myös tulevaisuudessa.

Panostamme voimakkaasti tietoteknisiin ratkaisuihin ja olemme alan innovatiivisin toimija. Omaamme vahvaa osaamista järjestelmäkehityksestä sekä integraatioiden rakentamisesta. Tästä esimerkkinä tarjoamme ainoana Suomessa sähköisen erityislupien hallinnan. Vahva sisäinen ymmärrys teknologiasta auttaa meitä keskittymään ydinajatukseemme – asiakaskokemukseen.

Asiakaskokemuksen vaaliminen ja jatkuva kehitys on ollut kantava voimamme läpi yrityksen historian. Asiakaskuntamme tunteekin meidät helposti tavoitettavasta, osaavasta ja ystävällisestä asiakaspalvelusta. Sujuvat teknologiset ratkaisut yhdessä henkilökohtaisen palvelun kanssa mahdollistavat sen, että eläinlääkäri voi työssään keskittyä olennaiseen – eläinten hyvinvointiin.

Kaikessa toiminnassamme näkyy pitkä kokemus lääketukkukauppatoiminnasta ja logistiikasta. Meillä työskentelee alan konkareita farmasian, eläintenhoidon, kauppatieteiden ja tietotekniikan alalta. Monipuolisella osaamisella varmistamme vahvana jatkuvan kehityksen ja edelläkävijän roolin myös tulevaisuuden tukkuliiketoiminnassa.

Kasvutarinamme

1976 Raili Pispa perustaa Prevett Oy:n eläinlääkinnän tarvikkeiden maahantuontia varten. Prevett Oy aloittaa tarvikkeiden myynnin uraa uurtavana suomalaisena yrityksenä. Ensimmäiset tuotteet ovat eläinlääkinnässä käytettäviä instrumentteja, mutta valikoima alkaa laajeta kysynnän myötä myös muihin tarvikkeisiin.

1990 Yliopiston Apteekki ostaa Prevett Oy:n ja nimeksi muuttuu YA-Prevett Oy. Tuotevalikoima laajenee lääkkeisiin yhteistyössä Yliopiston Apteekin kanssa.

1992 YA-Prevett Oy:n palveluksessa on kaksi työntekijää ja liikevaihto on 3,2 milj. markkaa.

1996 YA-Prevett Oy saa oman lääketukkukauppaluvan.

2004 YA-Prevett Oy:n palveluksessa on kuusi työntekijää ja liikevaihto on kohonnut jo 2,7 milj. euroon.

2006 YA-Prevett Oy muuttaa kasvun myötä suurempiin tiloihin Yliopistollisen Eläinsairaalan yhteyteen Helsingin Viikkiin.

2013 YA-Prevett Oy muuttaa jälleen isompiin tiloihin Helsingin Pitäjänmäkeen. Yrityksessä työskentelee jo kymmenen ihmistä.

2014 Vetcare Oy ostaa Prevett Oy:n ja nimi palaa nykyiseen muotoonsa.

2018 Liikevaihto nousee ensimmäisen kerran yli 10 milj. euron. Yrityksessä työskentelee 13 henkilöä.

2021 Liikevaihto nousee ensimmäisen kerran yli 20 milj. euron. Yrityksessä työskentelee 16 henkilöä.

2022 Kasvu jatkuu yhä vahvana ja tavoittaa jo lähes 25 milj. euron liikevaihdon. henkilökuntaan kuuluu 17 ammattilaista.