Rohkea edelläkävijä

Yrityksemme

Prevett Oy on Vetcare-konserniin kuuluva, eläinten hoitoon ja lääkintään erikoistunut tukkukauppa. Toimimme itsenäisenä yrityksenä palvellen luottamuksella koko eläinlääkinnän alaa. Haluamme olla alaa yhdistävä voima eläinten parhaaksi.

Tuotevalikoimamme on alan kattavin ja muodostuu eläinlääkinnässä käytettävistä lääkkeistä, tarvikkeista sekä täydennysrehuista. Tuomme maahan myös asiakkaidemme tarvitsemia erityislupavalmisteita. Kehitämme tuotevalikoimaamme aktiivisesti yhdessä maailmanlaajuisen toimittajaverkostomme kanssa, mutta suhtaudumme uteliaasti myös uusiin yhteistyökumppaneihin. Olemme vuosittain mukana erilaisissa eläinlääkinnän tapahtumissa, sekä tuemme Suomessa tehtävää eläinlääketieteellistä tutkimusta.

Logistiikkamme kattaa koko Suomen ja toimituksia lähtee varastoltamme vuoden jokaisena arkipäivänä. Kehitämme jatkuvasti tilaus- ja toimitusprosessiamme, sillä haluamme olla rohkeita edelläkävijöitä toimitusten osalta myös tulevaisuudessa.

Panostamme voimakkaasti tietoteknisiin ratkaisuihin ja olemme alan innovatiivisin toimija. Omaamme vahvaa osaamista järjestelmäkehityksestä sekä integraatioiden rakentamisesta. Tästä esimerkkinä tarjoamme ainoana Suomessa sähköisen erityislupien hallinnan. Vahva sisäinen ymmärrys teknologiasta auttaa meitä keskittymään ydinajatukseemme – asiakaskokemukseen.

Asiakaskokemuksen vaaliminen ja jatkuva kehitys on ollut kantava voimamme läpi yrityksen historian. Asiakaskuntamme tunteekin meidät helposti tavoitettavasta, osaavasta ja ystävällisestä asiakaspalvelusta. Sujuvat teknologiset ratkaisut yhdessä henkilökohtaisen palvelun kanssa mahdollistavat sen, että eläinlääkäri voi työssään keskittyä olennaiseen – eläinten hyvinvointiin.

Kaikessa toiminnassamme näkyy pitkä kokemus lääketukkukauppatoiminnasta ja logistiikasta. Meillä työskentelee alan konkareita farmasian, eläintenhoidon, kauppatieteiden ja tietotekniikan alalta. Monipuolisella osaamisella varmistamme vahvana jatkuvan kehityksen ja edelläkävijän roolin myös tulevaisuuden tukkuliiketoiminnassa.